top of page

EVENTS

Modern Jazz Workshop.png

Modern-Jazz Workshop med Live Musikk

 

Beskrivelse:
Bli med på en unik danseopplevelse som kombinerer den kraftige Horton-teknikken med pulserende rytmer av live musikk! Denne workshopen ledet av Sarjo Sankareh, utforsker jazzdansens røtter med spesiell vekt på forbindelsen mellom dans og levende musikk.

 

Workshop Høydepunkter:

 

Horton-basert Jazzklasse: Lær og utvikle ferdighetene dine gjennom øvelser basert på den anerkjente Horton-teknikken, skapt av Lester Horton og videreført av Alvin Ailey. Denne teknikken legger vekt på en hel kropp og anatomisk tilnærming til dans som inkluderer fleksibilitet, styrke, koordinering, kropps- og romlig bevissthet. Dette for å muliggjøre et ubegrenset, dramatisk og fritt utrykk.

 

Live Musikk: Opplev gleden av å danse til levende rytmer. Vår workshop gir deg sjansen til å fordype deg i den unike forbindelsen mellom dans og musikk, skapt i sanntid.

 

Varierte Elementer: Utforsk elementer fra Capoeira, release-teknikk og floorwork. Workshoppen gir deg en spennendetilnærming til moderne jazz, slik at du kan uttrykke deg fritt og dramatisk.

 

Improvisasjon og Sosial Dans: Dykk inn i verden av improvisasjon og oppdag gleden ved å danse sosialt. Bygg forbindelser og del dansens glede med andre likesinnede.

 

Om Instruktøren:
Sarjo Sankareh er en utøvende kunstner og dansepedagog bosatt i Oslo. Han fullførte sin bachelor i dans ved Norges dansehøyskole, PPU-studiet ved Kunst høyskolen i Oslo og masterstudiet ved NTNU i Trondheim. Sarjo har også tatt videreutdanning hos Rick Odums School i Paris og Alvin Ailey School i New York, med fordypning i Horton-teknikk.

 

 

Påmelding og Praktisk Informasjon:

Dato: 02. mars 2024.

Tid: 13:00-15:00

Sted: Dancecity, Møller gate 7

Pris: 300kr

 

 

 

For påmelding, Vipps til 46782757 og marker betalingen med ditt fulle navn og e-postadresse

 

For mer informasjon, kontakt oss på sankarehsarjo@gmail.com

bottom of page